JOUW PERSOONLIJKE

ONDERNEMERS SCAN

Dit kost je ongeveer 5 minuten, is gratis en na afloop zie je jouw persoonlijk ondernemersscore en hoe jij het doet op 7 verschillende dimensies. Het zijn dingen die je eigenlijk wel weet, maar waarvan het fijn is om ze even op een rijtje te zien:

 • SUCCES BEDRIJF

 • TOEKOMSTGERICHTHEID BEDRIJF

 • RUST

 • GEZOND LEVEN

 • PLEZIER WERK

 • PLEZIER PRIVE

 • PERSOONLIJKE GROEI

Deze informatie is strikt vertrouwelijk en AVG-proof. Ik ga je na afloop niet spammen. De enigen die het te zien krijgen zijn jij en ik. Als je de Quick Scan gedaan hebt, krijg je gratis inzicht in hoe je er voorstaat en waar jij winst kan halen.

Ik adviseer je sowieso om deze Quick Scan elke zes maanden even te doen. Gewoon een snelle checkin: hoe gaat het nu eigenlijk echt met je, zowel zakelijk als privé? Zie je verbeteringen of stagneer je? Waar kan jij je winst halen?

DOE HIER DE QUICK SCAN

Vraagstukken
waar ik je mee kan helpen:

 • Mijn bedrijf loopt niet zo goed als ik zou willen.
 • Ik moet belangrijke keuzes maken voor de toekomst van mijn bedrijf.
 • Ik zit de laatste tijd niet zo lekker in mijn vel, maar ik weet niet zo goed hoe dat komt.
 • Ik heb niet zo veel plezier meer in mijn bedrijf.
 • Ik twijfel of ik het bedrijf wil verkopen of niet.
 • Ik word gek van mijn medewerkers.
 • Ik denk er over een ander bedrijf over te nemen, maar ik vind dat ook spannend.
 • Het lukt mij niet om voldoende kapitaal te vinden voor mijn groei.
 • Thuis gaat het niet meer zo lekker en dat merk ik ook in mijn werk.
 • Ik werk 60 uur per week. Is dat nou echt nodig?
 • De samenwerking met mijn businesspartner loopt niet meer zo lekker en dat kost mij energie.
 • Mijn ontwikkeling staat een beetje stil, help ik wil weer leren.
 • Ik draai het bedrijf meer op routine dan op mijn ondernemerskracht.
 • Ik denk wel eens: moet ik het bedrijf niet gewoon verkopen?